TERVEK

A következő években Egyesületünk többek között az alábbi tevékenységeket tervezi:

  • Az Egyesület folytatni kívánja az Ipoly-menti általános iskolákban azt a képzéssorozatot, amelynek célja a térségben élő fiatalok vállalkozásfejlesztési ismereteinek bővítése, valamint a helyi értékek megismertetésén keresztül a szülőföldhöz való kötődés erősítése.
  • A Magosfa Alapítvánnyal együttműködésben a korábbi helyi termékes projektet újjá akarjuk éleszteni Vác térségében, így a helyi termékek felmérését végezzük el, továbbá népszerűsítjük őket különböző eszközökkel (honlap, információs táblák, rendezvények, előadások stb.), valamint részt kívánunk venni a helyi termelők képzésében.
  • Az ökoturizmus térhódítását szeretnénk elősegíteni a Dunakanyar és az Alsó-Ipoly mente térségében, így tervezzük ökoturisztikai szolgáltatókkal együttműködésben kiadványok megjelentetését, rendezvényeken való közös fellépést, a térséget érintő tervezési folyamatokban való részvételt stb.

A fenti feladatokat döntő többségében pályázati forrásokból szeretnénk megvalósítani, így végrehajtásuk erőteljesen függ a pályázati lehetőségektől.


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük